Vijfde bericht – Veranderingen

De wereld verandert nu heel snel.
Het wordt in een versneld tempo in het licht gebracht om te worden opgelost.
De waarheid mag nu niet meer onderdrukt of verzwegen worden.

Cor zegt:

De wereld verandert nu heel snel.
De waarheid mag nu niet meer onderdrukt of verzwegen worden.
Het smeulende onbehagen wordt versterkt door nieuwe energiën die de aarde bereiken.

In het zogenaamde ‘slechte’ ligt waardevol materiaal opgeslagen wat kan worden omgezet in liefde en diepe wijsheid. Zelfs in de meest extreme uitdrukking van het kwaad ligt een parel van wijsheid verborgen. De geschiedenis heeft geleerd dat mensen alleen ontwaken door leed en smart. Na de laatste grote wereldoorlog zei men massaal: ‘Dit nooit weer’.

Als jullie oorlogen, milieuvernietiging en geweldsconflicten in al haar verschijningsvormen gadeslaan, komen jullie tot een beter begrip van het wezen en de zinloosheid van handelingen die slechts gebaseerd zijn op eigen belang ten koste van anderen. Alleen extreem geweld krijgt in jullie samenleving nog aandacht. Jonge mensen worden bewuster en weten intuitief dat er veranderingen moeten moeten komen. Ze gebruiken onbewust het middel extreem geweld om jullie wakker te schudden. Probeer te begrijpen hoeveel pijn en angst er verscholen ligt in handelingen die niet voortkomen uit liefde. Jonge mensen streven meer dan ooit naar zelfverwerkelijking Ze willen alleen maar zichzelf zijn. Ze willen zich niet meer aanpassen en laten zich niet meer zo gemakkelijk sturen.

Er zal veel veranderen. Kinderen zullen niet meer naar school gaan. Ze zullen zich een geheel ander leerproces eigen maken. Kinderen hebben een aangeboren drang om te leren. Ze hebben geen weerstand tegen het leren, maar wel tegen de instructies van hóe ze moeten leren, wát ze moeten leren en hoe lang ze moeten leren. Kinderen vinden het leersysteem verouderd en schudden met extreem gedrag de boel door elkaar.

Toelichting van Wilma

Dit volgt nog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *