Tweede bericht – De transformatiekennis is verborgen in de graancirkels

Cor zegt:

Wij kennen geen tijd, maar wij willen jullie wel een periode geven,
want het transformatietijdperk naar de nieuwe dimensie is al begonnen.
Alle kennis die jullie nodig hebben ligt in de graanformaties…
Soms is het voor ons extra zwaar om jullie op zielsniveau te raken.

Wilma, het is goed dat jij dit op zielsniveau zelf kan overbrengen.

Je moet alles wat je geleerd hebt vergeten.
Deze kennis was nodig om te ontdekken dat je daar de waarheid niet in kan vinden.
Als je weet, dat je niets weet, dan weet je de woorden die je de mensen moet vertellen.
Wij helpen je om die woorden te vinden en wij weten dat je dat inmiddels ook zo voelt…

Wilma vraagt:  
Ik heb een vraag: Je hebt verteld dat er bij de graancirkels een datum hoorde die met de verandering te maken heeft…

Cor zegt:

(1) Wij kennen geen tijd, maar wij willen jullie wel een periode geven want het transformatietijdperk is al begonnen.
Kijk naar de letters MMXXI (2021), maar als er belangrijke data zijn, dan zullen wij jullie deze doorgeven.
Maar het is een langzaam proces met zo nu en dan sprongen in de tijd.
Het is hetzelfde als wanneer jullie lichamen sterven. Je weet precies op het goede moment dat je mag overgaan.

(2) Als jullie lichamen ingesteld zijn op de verhoogde energiefrequentie en jullie de lineaire tijdslijn kunnen loslaten, dan zullen jullie die vraag niet meer stellen. Dan kan de wet van synchroniciteit in alle vrijheid zijn invloed uitoefenen.
Dan zullen jullie volmaakt op tijd alle handelingen verrichten, omdat jullie allemaal dezelfde maat dansen.

(3) Alle kennis die jullie nodig hebben ligt verborgen in de graanformaties.
Jullie kunnen de cijfers nog niet decoderen omdat jullie hersenen het nog niet kunnen bevatten. Ze zijn ontwikkeld door een hogere intelligentie.
Deze graancirkels bevatten alle kennis die jullie in het transformatieproces nodig hebben, met name op het gebied van de techniek om jullie voedsel- en milieuproblemen op te lossen.

Wij zijn blij met jullie aandacht voor het mysterie van de cirkels, want ze brengen bij de onderzoekers en met name de wetenschappers een belangrijk transformatieproces op gang.
Als de techniek toegepast moet worden kunnen jullie de cijfers en codes begrijpen, maar ook geen seconde eerder…

Toelichting van Wilma

1: Wat mij betreft zegt Cor hier dat je in dit verband oplossingen en aanwijzingen niet zult vinden in de gebruikelijke rationele kennis. Dat je dat moet vergeten verwijst wat mij betreft naar dat datgene wat we geleerd hebben voor het dagelijkse leven en hier geen antwoorden op geeft. De wereld van vragen en problemen en antwoorden en oplossingen. Kennelijk is hier een andere denkwijze van belang, waar de oude rationele  geen rol speelt en geen helderheid verschaft. Je kan dus op die manier open luisteren naar intuïtieve ingevingen en inzichten, zaken die vaak niet opkomen binnen de oude beperkende denkvormen en door datzelfde denken geblokkeerd worden.

2: Lineaire tijdslijn. In de materiële wereld bestaat de wet van oorzaak en gevolg. Achter elkaar en opeenvolgend. In de andere dimensie is geen tijd. In de energiewereld is alles tegelijkertijd en meer een kwestie van keuze welke aandacht waar naartoe gaat. Het is een holistische visie op de bewegende processen die tegelijkertijd plaatsvinden. Omdat hier niet het ene eerst en het andere daaropvolgend plaatsvindt, kun je de vrijheid ervaren van inzichten die vaak schijnbaar geen logische verbinding hebben met toen…. en toen…. en niet gebonden zijn aan chronologische volgordes. De wet van synchroniciteit geeft de verbanden aan tussen de gebeurtenissen en niet een bindende volgorde in de tijd.

3: Als je op het kaartje van Nederland kijkt (die is gemaakt rond 2000) dan zie je hoeveel van deze cirkels voorkomen. In heuvelachtig gebied zijn ze beter zichtbaar natuurlijk. Je kijkt er dan eerder tegenaan. Daarom zien we deze bijvoorbeeld veel in Engeland. Journalisten en wetenschappers hebben geen idee wat dit betekent. Als je niet weet wat dat betekent, dan kun je al snel hier geen bericht meer over publiceren. Sommige sceptici beweren nog steeds dat mensen deze ingewikkelde vormen maken, maar in de korte zomernachten en zelfs met waarnemingsposten, heeft men nooit meer kunnen vertellen dan zwakke ‘licht’verschijnselen. De steeds toenemende ingewikkelde formaties zijn onmogelijk in een paar uur met mensen te maken zonder dat sporen worden nagelaten.
Het is hoopvol te horen dat deze formaties oplossingen bevatten voor de problemen op aarde, maar dat ons vooralsnog de kennis ontbreekt om deze te kunnen begrijpen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *